1.2.2012

7 FAKTAA

This time only in Finnish, I'm exploring the possibilities having a blog has, hahah.

 Joskus kauan sitten Sonja heitti miulle jonkun haasteen, jossa piti muistaakseni kertoa seitsemän faktaa itsestään. Yritin nyt viimein keksiä ne, tässäpä tulee! Kuvituksena muutama melko asiaan liittymätön otos vuodelta 2010.

1. Oon koukussa Tetrikseen. Oikeesti. Nolottaa. Välillä näin jo uniakin, joissa vaan pyörittelin erivärisiä palikoita. Paras ilmanen tetris on Älypään purku!!

2. Oon vähän hukassa sen kanssa että mikä miusta tulee isona. Taidan hakea lukemaan englantia kun en muutakaan keksi, mutta entä jos miusta tuliski graafikko? Tai bioteknologi? Tai avaruuslentäjä? Okei tuli varmaan jo selväksi että tää on vielä aika epäselvää. :D


3. Vaikka miun tuleva ammatti onkin vielä hakusessa, oon jo päättänyt että Joensuuhun en jää asumaan enää vuodeksikaan. Oon niin asennoitunut siihen, etten asu täällä enää kauaa, etten enää edes nosta lattialle seinältä tippuneita valokuvia tai kortteja, ajattelen vain että kohta muutan kuitenkin pois.

 4. Miun lempparikirja on Kapteeni Sinikarhun 13 ½ elämää, lempparileffa Fight Club ja lempparibändi vaihtelee pari kertaa viikossa. Ainii ja lempparipokémon on Ditto.

 

5. Näin jälkeenpäin ajateltuna olin tosi kummallinen lapsi.  Kun miun luokan tytöt (n. 11-vuotiaana) intoili hevosista, baletista ja muotinukeista niin miulla oli vähän erilaisia intressejä. Luin järjettömän paksuja fantasiakirjoja ja olin tosi kiinnostunu lukemaan esim. huumeista ja sarjamurhaajista. Muistin ulkoa jonkun vihkollisen kaikista eri huumausaineista ja niiden vaikutuksista, eikä siinä sillon ollu miun mielestä mitään outoa. :D ...no okei myönnettäköön, taisin vasta viime viikolla viimeksi vierailla kirjaston kriminologian osastolla, en todellakaan ymmärrä mikä tässä kiehtoo!

6. Oon suunnitellu miun ylioppilasjuhlia siitä lähtien kun aloitin lukion. Aattelin hankkia juhlapöytään kakun, jossa on Pikachun kuva. Juhlakengät miulla on ollut jo pitkään, niistä pari kuvaa tuossa alapuolella.♥


7. Sain penkkaripukuni postissa eilen. Se on ihan älyttömän huvittavan näkönen ja se päällä pelkkä olemassa olo on vaikeeta, ainakaan hengittämiselle ei erityisemmin jää tilaa :D Oon tylsä enkä kerro mikä oon, näättepähän sitten penkkareitten jälkeen hehe!

Ps. Herättikö tää kielenvaihto tunteita mihinkään suuntaan? Laittakkaa kommenttia!

3 kommenttia:

  1. kirjota jatkossakin suomeks!(:

    VastaaPoista
  2. tykkään ku kirjotat suomeks! se tuo tähän enemmän sellasta persoonallisuuutta tai silleen :D

    VastaaPoista
  3. Anot- voisin kyllä vaihtaakki suomeen ku tuntuu tällä hetkellä jotenkin luontevammalta :D jos miulla ois vaikka jotain asiaakin niin voisin taas ruveta kirjottelemaan tänne ihan uusista asioista eikä näitä kaks vuotta vanhoja... :D

    VastaaPoista