6.2.2012

Tietokoneet ovat sekaisin. Olisinpa minäkin.

Aattelin nyt vaihtaa kielen ihan yleisesti suomeen, saa nähdä kuinka kauan kestää että kyllästyn tähän taas.

Heikkoa kuvamateriaalia jep jep, mutta pitkästä aikaa suoraan tältä päivältä. En tiiä mikä kuvaamisessa nykyään tökkii, varmaan tuo sää. Ja laiskuus. Ainii ja oon omistanu elämäni kirjoituksiin valmistautumisille kuten miun kalenteri ehkä vihjaakin.

Se on muuten jännä juttu että ei minuu jännitä kirjotukset melkein yhtään. Ahistun todennäkösesti vasta siinä vaiheessa kun ne on ohi ja tajuan etten enää voi tehdä mitään niitten hyväksi. Niiku syksylläkin kun enkun kirjotusten jälkeen kävelin olohuoneessa ympyrää mutisten yksikseni väärin menneitten monivalintojen oikeita vastauksia. Aattelin ottaa tuosta opikseni ja ottaa tällä kertaa vähän rennommin, ihan jeessistihän se enkkukin loppujen lopuks meni.

Haha, tuntuupas hassulta kirjotella tänne jotain satunnaista tajunnanvirtaa, en tiiä kiinnostaako ketään lukea tällasta. Ihan kivaa tän kirjoittaminen kuitenkin on.

Ps. I kinda changed the language, sorry if someone actually reads this blog and doesn't understand Finnish. I can make some sort of translations if you just ask!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti