28.3.2012

Kesälomalla ilman kesää


Tympeä kampaajatäti leikkasi hiuksistani aivan liian lyhyet, toisaalta niistä miljoonahaaraisista oli ihan hyvä päästä eroon. Tämä kuva ei oikein onnistu havainnollistamaan hiusten pituutta tai mallia, mutta ainakin siitä näkee, miten jännittäviä sävyjä päästäni löytyykään. Tänään taitaakin olla pitkästä aikaa hiustenvärjäyspäivä.

Loppukevennyksenä varoitus siitä, mitä saattaa tapahtua jos sattuu omistamaan hupsuja mielitekoja, ja poikaystävä on jakamassa leimoja yökerhoon.

...ja ainiin, ohi on! Kirjoitukset siis hoidettu alta pois ja kurssimäärä täyttyy, nyt ainoa ongelma onkin kuinka saada aikansa kulumaan ennen helteitä.

4 kommenttia:

 1. tuttua, tuntuu et aina kampaajat leikkaa hiukset liian lyhyiks vaikka sanos että ei saa ottaa pituudesta mielellään yhtään pois : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, nytkin sanoin että ei pituudesta pois, mutta lähti kyllä aika reippaasti :---D

   Poista
 2. kampaajilla on vähän semmonen taipumus että jos on huonoja latvoja niin kaikki poooois D:D:D onneks itse oon nyt löytäny sellaisen kampaajan joka ei parturoi mun päätä kaljuks vaikka mikä olis, kun edellinen leikkasi aina vähintään sen 10cm pois D:

  ja pakko sanoa vielä että tunnistin siut maanantaina siun avaruushousuista! :D:D:D:D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuli huomattua :--D ja hahahh perus! :'''D

   Poista