18.4.2012

Luotuja luovuuksia

Tänään vietin koko päivän kahdestaan 5-vuotiaan serkkuni kanssa. Opeteltiin soittamaan pianolla Ukko Nooa, kasattiin lumiukko ruusupuskaan, lakkailtiin kynsiä ja maalailtiin vesiväreillä, oli kivaa! Julialla oli välillä tosi hämmentäviä juttuja, yhdessä välissä se vaan yhtäkkiä hullunkiilto silmissään rupesi pohtimaan voisiko ihmisistä tehdä mehujäätä.....ollaan selvästi sukua.

Kuvassa serkku ja serkun psykedeelinen näkemys kärpässienestä.

Oon nyt viimeiset pari päivää hengaillut aamusta iltaan ystäväni Aadan koululla äänittelemässä paria biisiä Aadan musiikkidiplomia varten. Tässä jesarin avulla askartelemani levynkannet, joista voi ehkä jo päätellä kappaleitten tasosta jotain haha :D


Meidän taiteellinen ja indietäkin indiempi kahden hengen yhtye on tosiaan nimeltään Yrjänä & Pallopäät ja biisien nimet on Aavikkomanaatti ja Unimaailma. Joo. Molemmat kappaleet on kyllä hauskoja, jos ei ota huomioon laulua, jonka mie jouduin hoitamaan. Eiköhän me vielä joskus laiteta nää nettiin kuultaviksi, laitan sitten tännekin :)

4 kommenttia:

 1. voi ei haluan kyl kuulla nuo XDDD ei voi olla kuin hyviä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. malta mielesi! ...eiku siis että kyllä ne vielä tulee joskus hehe :--D

   Poista
 2. JUTTA mie oon kuunnellu näitä varmaan 50 kertaa tänään osaan sanat ulkoo ja kaikkee :D ootte niin parhaita että happi loppuu ja en löydä sanoja! lauloin aavikkomanaattia suihkussa!!

  ja voi tuo mehujää, ihana!

  -tuntematon anonyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOIEI tulipas hävetys en tiiä miks XD ahaha mutta kiitos silti!

   ps. kuinkahan tuntematon anonyymi on saanut nämä käsiinsä! sitä vain mietin! ok huonoa huumoria, lopetin.

   Poista