16.5.2012

Ylioppilausjuttuja

Tänään meinasin pyörtyä koulun käytävälle liiasta jännityksestä. Panikointi osoittautui kuitenkin turhaksi, paremmat tulokset sieltä tuli kuin odotinkaan! 

Kuva kuvaamaan fiiliksiäni:


Neljä ällää (äikkä, enkku, ruotsi ja lyhyt matikka) sekä M bilsasta ja C terkkatiiosta juhuu!

Oon käyny koko päivän ylikierroksilla, ostanut lakin, varannut valokuvausajan, testaillu huulipunia ja unohtanut lukea pääsykokeisiin hups.

Varmistuneiden ylioppilasjuhlien kunniaksi esittelen nyt puolikasta alushametta vaille valmista ylioppilasjuhlamekkoani! Kuvasin vain yksityiskohtia, mekko kokonaisuutena jää vielä jännitettäväksi hahaa.

  
...toi oikea alakulma näyttää tosi mystiseltä, se on mekko sisältäpäin ahaha. Olin vaan niin ylpee tosta kokovuorituksesta jonka improsin ihan täysin niinkun koko mekon muutenkin. Pientä kotikutosta fiilistä mekossa on, mutta oon kuitenkin ihan tyytyväinen lopputulokseen.

Mitäs fiiliksiä teillä on YO-juttujen suhteen? :--)

6 kommenttia:

 1. OOOH IHANA POSTAUS ja oot niin söpö tuossa ekassa kuvassa että mieki melkein pyörryin! mekko näyttää myös ihanalta! mie en tiiä vielä tuloksia eikä oo mekkoo eikä lakkii eikä ees huulipunaa!
  -yonyymi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !! ootpas ihana :DDD mutta ooh pidät kaikkia jännityksessä huipputuloksistasi! ja ei ees huulipunaa hui! ...ei minullakaan tosin! mutta iik kiitos kommentistasi!!

   Poista
 2. hei onnee tosi paljon!! itellä onneks vasta ens vuonna eessä:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mie oon ihan onnellinen että se on nyt ohi huh :'D

   Poista